vyo-stefi a scris:
C-sa faci Srl-D trebuie sa ai un plan de afaceri pe care sa ti-l apropbe guvernu cea ce sun slabe sanse si in cazul in care3 nu indeplinesti planul de afaceri nu i-ti da vioe sa functionez cu firma respectiva si te obliga sa platesti taxele de inchidere a ei si taxele de deschidere pe care la inceput i-ti zic ca nu le platesti. Contabila mea lucreaza la registrul comertului si am vrut si eu sa i-mi fac firma respectiva adica SRL-D si mi-a explicat situatia de mai sus.Daca vrei neaparat sa i-ti faci o firma cel mai bine este un II findca ai voe sa angazez pana la 7 persoane, platesti inpozit pe profit 16% si se lucreaza foarte usor cu actle.
Merci pentru raspuns vyo-stefi. E bine ca pot angaja pana la 7 persoane. Posibil sa trebuiasca la un moment dat in viitor.
Tot nu m-am lamurit cu infiintarea firmei prin internet. Am gasit informatii pe internet, dar vag. Ma pot ocupa eu de infiintare daca nu e ceva complicat? Sau sa apelez la o firma care se ocupa cu asa ceva? As vrea sa ma ocup singur sa economisesc banii pe cat posibil.
Inca ceva:
Activitatea mea principala este in mediul virtual, nu am contact cu nimeni local/din Oras/Romania si voi avea sediu in apartamentul meu, proprietate. Trebuie sa obtin acordul vecinilor?