avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA vs Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA vs Intreprindere Individuala

Buna ziua, as vrea sa stiu concret care sunt diferentele intre PFA si intrep. individuala.

Si ce fel de contabilitate se tine la fiecare

Ce impozit/taxe se plateste la fiecare

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:22, 11 Septembrie 2012
Singura diferenta intre II si PFA este aceea ca Intreprinderea Individuala poate avea angajati( maxim 5). Acestia vor trebui sa ateste experienta profesionala in domeniul de activitate a Intreprinderii Individuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala Alina1132 Alina1132 Buna ziua! M-ar interesa sa infiintez o intreprindere individuala cu activitate pentru un magazin online. Am inteles ca este mult mai avantajos decat un ... (vezi toată discuția)
Înființare firmă Dana.t Dana.t Bună seara,apelez din nou la dumneavoastră pentru a mă indruma. Doresc să înființez o firmă de transport marfă intern și internațional și aș dori ... (vezi toată discuția)
Pfa, intreprindere individula sau srl marmarci13 marmarci13 O persoana vrea sa-si deschida o afacere in Romania. Este din Iordania, student la medicina in Romania, are CNP romanesc(mama este romanca). Vrea sa cumpere ... (vezi toată discuția)