avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Activitate aadelina

Activitate aadelina

Ok, de acord cu dvs insa service-ul in baza conventiei pe care o are cu cei de la asigurari nu ei ar trebuie sa fie cei care solicita plata? Eu am cesionat service-ului toate drepturile de incasare a banilor de la asigurari!
Eu acum ma duc in numele service-ului sa solicit banii sau cum? Mi se pare destul de neclar. In primul rand cei de la service nu mi-au dat nimic scris ca au primit accept de plata si pe ce suma si atunci cum sa ma duc eu sa le cer celor de la asigurari sa plateasca fara sa am o dovada scrisa? Nu am fost notificata de catre service care ar fi petentiile lor si de ce imi retin masina!
Multumesc , sper sa se miste ceva in acest dosar.
Am avut masina implicata intr-un accident rutier. Am fost la Omniasig- mi-au deschis dosarul de dauna, masina a fost reparata si in data de 30 aprilie masina a fost ridicata din service de catre sotul meu. La nici o luna dupa ce am ridicat masina sotul meu s-a dus la acelasi service cu o alta problema si i-a fost retinuta masina (proprietatea mea) pe motiv ca pe dosarul de dauna cei de la asigurari nu le-au dat acceptul de plata. La o saptamana, adica in 29.05 , am depus plangere penala la procuratura si nu am primit nici un raspuns pana acum. Cei de la service pretind acum ca au primit acceptul de plata de la asigurari dar nu pe toata suma- au mai ramas aproximativ 2000 de lei de achitat si imi cer mie acesti bani(verbal). Din partea lor nu am fost notificat scris de ce imi retin masina sau ca au acest drept. Imi spun doar ca invoca dreptul de retentie pana isi incaseaza toti banii.
Repet ca masina a iesit din service si la nici o luna mi-a fost retinuta in mod abuziv.
Va rog sa ma ajutati pentru ca nu stiu unde sa mai apelez. Cei de la politie mi-au spus ca pot face plangere dar oricum trebuie sa astept un raspuns din partea procurorului care instrumenteaza cazul.
Va multumesc.