avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Activitate viodana64

Activitate viodana64

Locuiesc in centru vechi Bucuresti ,sunt riveran ,si nu am acces sa intru pe strada sa imi aduc cumparaturile acasa , sau un loc de parcare sa pot sa imi parchez masina
Alti care nu locuiesc in centru vechi intra cand vrea ,iese cind vrea ,
Este vre-o lege care sa ma ajute ?Ce sa fac ?
buna ziua , pe o strada din Bucuresti functioneaza mai multe baruri dintre care unul are este lipit de un bloc de locatari ,tin sa mentionez ca blocul nu este izolat fonic; problema e ca aceste doua baruri orarul pana acuma 1 luna era pana la ora 22:00 iar acuma inscris pe usa este pana la ora 02:00 noaptea ceea ce e inadmisibil pana dupa ora 04-5:00 noaptea este o galagie pe strada insuportabila, plin de betivi golani , mizerie sticle sparte , (efectiv strada s-a transformat in ghetoul orasului Bucuresti Inadmisibil!!! partea cea mai grava este ca acesti "domni" care detin barul nu au intrebat pe nici un vecin daca pot deschide sau nu barul ce sa mai vorbim de orarul pe care il au acestia . Intrebarea mea este ce pot sa fac sa vad daca barul chiar are autorizatie legala sa functioneze pana la ora 02:00 noaptea si daca da cu ce drept si cine le-a dat autorizatia fara sa primeasca acceptul vecinilor de pe strada ( va rog sa imi raspundeti si sa imi spuneti ce pot face legal ca acest bar sa nu mai functioneze mai mult de ora 22:00 seara) Va multumesc!

[Editat - pe forum nu este permisa postarea numelor persoanelor fizice sau juridice cu care aveti probleme. Multumesc pentru intelegere]