avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate ce pot sa fac? - baruri cu program prelungit pana ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

ce pot sa fac? - baruri cu program prelungit pana noaptea

buna ziua , pe o strada din Bucuresti functioneaza mai multe baruri dintre care unul are este lipit de un bloc de locatari ,tin sa mentionez ca blocul nu este izolat fonic; problema e ca aceste doua baruri orarul pana acuma 1 luna era pana la ora 22:00 iar acuma inscris pe usa este pana la ora 02:00 noaptea ceea ce e inadmisibil pana dupa ora 04-5:00 noaptea este o galagie pe strada insuportabila, plin de betivi golani , mizerie sticle sparte , (efectiv strada s-a transformat in ghetoul orasului Bucuresti Inadmisibil!!! partea cea mai grava este ca acesti "domni" care detin barul nu au intrebat pe nici un vecin daca pot deschide sau nu barul ce sa mai vorbim de orarul pe care il au acestia . Intrebarea mea este ce pot sa fac sa vad daca barul chiar are autorizatie legala sa functioneze pana la ora 02:00 noaptea si daca da cu ce drept si cine le-a dat autorizatia fara sa primeasca acceptul vecinilor de pe strada ( va rog sa imi raspundeti si sa imi spuneti ce pot face legal ca acest bar sa nu mai functioneze mai mult de ora 22:00 seara) Va multumesc!

[Editat - pe forum nu este permisa postarea numelor persoanelor fizice sau juridice cu care aveti probleme. Multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iunie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:14, 23 Iunie 2012
Sesizati in scris politia comunitara si primaria. Daca semneaza si ceilalti vecini este si mai bine.
Viodana64, nu aveti voie sa deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect, va rog sa respectati Regulamentul forumului.

Mesaj postat de Birou_de Mediator in topic dublat si sters:

Pentru a afla toate detaliile referitoare la legislatia in vigoare care va protejeaza, va rog sa cititi urmatorul articol:

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dus la 23:00 cdina2001 cdina2001 Buna ziua, vecinul de sub mine se plange ca dupa orele 22 fac dus, trag apa la WC, spal vase. Avand in vedere ca ajung acasa de la munca la 21:30 -22:00, nu am ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit bar AlexT. AlexT. Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu calculul impozitului pentru un bar.Specific ca barul este autorizat sa functioneze pana la ora 22... se aplica cei 5% ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial cu ''probleme'' ContSters205349 ContSters205349 nu de mult mi-am deschis un bar-club...intr-un spatiu comercial de cand e lumea :)) care e situat la parterul unu bloc...am probleme cu vecina care locuieste ... (vezi toată discuția)