avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Calcul Impozit bar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Calcul Impozit bar

Buna seara,

Ma poate ajuta cineva cu calculul impozitului pentru un bar.Specific ca barul este autorizat sa functioneze pana la ora 22... se aplica cei 5% din venituri...sau impozitul pe profit de 16%...oricum este pe pierdere..

Daca se calculeaza cei 5% ,cota se aplica la perioada ian-iunie sau april-iunie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 01:47, 27 Iulie 2011
Chiar nu stie nimeni?
Pentru cei care sunt interesati...se calculeaza impozit pe profit si impozit 5% din veniturile aferente barului de noapte.Valoarea mai mare reprezinta impozitul pe profit.
Modalitatea de impozitere pe care ati mentionat-o este valabila in cazul barurilor de noapte. Dvs. spuneti ca barul este autorizat sa functioneze doar pana la ora 22:00. In acest caz, nu cred ca intra in categoria barurilor de noapte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac? - baruri cu program prelungit pana noaptea viodana64 viodana64 buna ziua , pe o strada din Bucuresti functioneaza mai multe baruri dintre care unul are este lipit de un bloc de locatari ,tin sa mentionez ca blocul nu ... (vezi toată discuția)
Impozitarea cu 5% a veniturilor din activitati de natura barurilor de noapte ROXANA MARIANA ENACHE ROXANA MARIANA ENACHE Buna ziua. Ma confrunt cu o problema in sensul ca am un bar de noapte si sunt inregistrat la finante ca platitor de impozit pe profit, iar contabila imi ... (vezi toată discuția)
Cota de impozitare a biletelor in cazul unui srl platitor de tva ClauSTM ClauSTM Buna ziua, As dori sa aflu care este cota de impozitare a biletelor de intrare in cazul unui club/discoteca care functioneaza ca SRL platitor de tva. Am ... (vezi toată discuția)