avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozitarea cu 5% a veniturilor din activitati de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozitarea cu 5% a veniturilor din activitati de natura barurilor de noapte

Buna ziua.
Ma confrunt cu o problema in sensul ca am un bar de noapte si sunt inregistrat la finante ca platitor de impozit pe profit, iar contabila imi spune ca imi va impozita separat veniturile cu 5%, pentru ca in declaratia de impozit pe profit depusa acum pentru 2013 apare si o rubrica in care se specifica impozitarea cu 5% a veniturilor din activitati de natura barurilor de noapte.
Codul meu caen este 5630 activitati de baruri si alte activitati de servire a bauturilor, dar ma incadrez la impozit pe profit. Nu sunt microintreprindere.:sorry: Este normal sa platesc inca 5% din venit? Am intrebat-o in ce baza face acest lucru si nu stie sa imi spuna ca e ceva in codul fiscal in acest sens, dar a citit pe net si s-ar putea ca o lege de acum nu stiu cati ani sa fi intrat in vigoare. Va rog, ma poate lamuri cineva cu ceva concret?:((#-o

Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ROXANA MARIANA ENACHE , utilizator 13:34, 27 Martie 2014
Buna ziua,
Ati intrebat contabila si nu stie sa va spuna?
Atunci schimbati contabila, daca nici atat nu stie.
Buna ziua!
Impozitul de 5% asupra veniturilor din activităţi de natura barurilor de noapte se calculeaza conform art.18 alin.1 din CF.
Va multumesc. Cred ca asa am sa fac:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare bar de zi lilianaelena40 lilianaelena40 O societate com.cu cod caen 5630 care isi desfasoara activitatea ca si bar de zi cum va fi impozitata ?mentionez ca a fost infiintata ca platitoare de impozit ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)
Autorizație bar pentru cafenea studenta1 studenta1 Bună ziua. Dețin o afacere care constă într-o cafenea micuță tip TO-GO (4mp), fără scaune si/sau mese. In urma vizitei politiei locale, m-am ales cu ... (vezi toată discuția)