avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pentru pizzerie plus meniul zilei la locatie si cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pentru pizzerie plus meniul zilei la locatie si cu livrare la domiciliu, ce coduri caen trebuie sa aleg?

Buna ziua!
Pentru a deschide o firma - pizzerie (pizza, hamburgeri, doner, etc.) plus meniul zilei la locatie si cu livrare la domiciliu, ce coduri caen trebuie sa aleg?Este de ajuns cod caen 5611- Restaurante sau trebuie sa adaug si ceva pentru bar, servit bauturi, cafea?Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:45, 13 Ianuarie 2025
Cod CAEN 5610 - Restaurante
Cod AEN 5630 - Baruri și alte activități de servire a băuturilor
Cod CAEN 5610 - Restaurante
Cod AEN 5630 - Baruri și alte activități de servire a băuturilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen livrare pizza/mancare la domiciliu Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Trebuie sa infiintez o societate comerciala care va desfasura activitatea de restaurant - pizzerie. Am autorizat in locatia respectiva codurile ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)