avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate cartwo

Activitate cartwo

Multumesc din nou pt raspunsul Dvs. Da, fata a mai fugit o data de acasa la o ruda apropiata, sora ei mai mare. Dar bineinteles ca a doua zi a fost dusa acasa. Si tot bineinteles ca toti din familia ei s-au purtat foarte frumos cu ea. minunea a durat doar 2 saptamani, acum situatia de dinainte revenind. Iar acum nu stie ce sa faca. Multumesc pt raspunsuri si o sa tin cont de sfaturile Dvs. Nu stiu insa ce discernamant poate avea din punct de vedere legal fata la cei 15 ani...
Ma scuzati! Din pacate am uitat sa spun ca acest lucru nu a avut loc, nu s-a intamplat inca. si ma refer aici si la actul sexual in sine! iar acest lucru se poate demonstra relativ usor. Si da, concubinaj este prea mult spus, gresit chiar, pt ca acest lucru implica si actul sexual in discutie. Formularea mea a fost gresita, imi cer scuze. Multumesc pt raspuns! V-as ruga daca cele spuse de mine aici schimba situatia cu ceva. Fata nu se mai intelege cu parintii ei sub nici o forma, iar aceasta a apelat la el. Multumesc din nou!
Buna seara!
in 2007 tatal meu mi-a donat un teren cu o casa batraneasca fara nici o clauza de reziliere. in 2010 impreuna cu sotia mea am demolat casa veche si am construit o casa pe care am finalizat-o in 2011. toate actele si procedurile legale au fost intocmite conform legilor in vigoare (autorizatii, demolare, predarea lucrarii, intabulare si cadastru). dupa terminarea casei eu si sotia mea am divortat. ea a solicitat partaj doar pe casa, deoarece pe teren nu are dreptul, si am hotarat amandoi sa suspendam partajul pt a putea vinde casa. tatal meu a fost deranjat de situatia creata iar acum solicita anularea actului de donatie pe motiv de amenintarii cu moartea si violente din partea mea la adresa lui si a bunicii mele!! LUCRU NEADEVARAT!! Ce sanse are tatal meu sa anuleze donatia, mai ales ca are si 2 "martori" care ii sustin acuzatiile. eu am prezentat judecatorului in intampinare toate actele legate de noua constructie precum si motivele reale pt care tatal meu solicita acest lucru. la urmatorul termen el solicita proba cu martori si interogatoriu pt mine. va rog sa ma sfatuiti ce pot face ca sa ma pot apara. mentionez ca nu am avocat din cauze evidente... Multumesc frumos! :sorry:
Buna ziua!
va cer sfatul într-o problema delicata: ea minora 15 ani / el major. Părintii ei nu sunt de acord cu relația. Ea fuge de acasă și sta la el. Ea vine de buna voie și vrea sa stea cu el. Ce poate pății fata și ce poate pății băiatul din punct de vedere juridic. O pot lua părinții înapoi cu forța? O pot obliga cu ceva? El poate fi acuzat de ceva (arestat)?
Mulțumesc și aștept sfatul Dvs.!