avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate haleboghie

Activitate haleboghie

Răspuns la discuția ajutor de somaj din italia
pe mine ma intereseaza de ce anume sunt pasibil daca pastrez indemnizatia de somal din italia pana la finele ei (adica inca 5 luni ) si in acelasi timp sunt angajat la stat in romania ? pe de o parte nu este corect ce vreau eu sa fac , dar pe de alta parte eu am contribuit cel putin 2 ani in italia pt. a avea acest drept . este cineva in masura sa-mi explice consecintele ? este cert ca ma vor descoperi ?
buna ziua
situatie mea este urmatoarea : actualmente locuiesc in italia si primesc ajutorul de somaj de doua luni .am intentia de a ma intoarce in romania peste o luna in vederea obtinerii unui loc de munca pe perioada determinata . acum intrebarea mea este urmatoarea . daca nu declar la inps noul meu loc de munca din romania ( chiar daca este vorba de un loc de munca pe perioada determinata -vezi prevederea inps in legatura cu locurile de muna sezoniere pe perioada indemnitatii de somaj ) si numai intentionez sa ma intorc in italia de ce anume sunt pasibil in romania , care vor fi consecintele , ce prevede legea ? multumesc anticipat