pe mine ma intereseaza de ce anume sunt pasibil daca pastrez indemnizatia de somal din italia pana la finele ei (adica inca 5 luni ) si in acelasi timp sunt angajat la stat in romania ? pe de o parte nu este corect ce vreau eu sa fac , dar pe de alta parte eu am contribuit cel putin 2 ani in italia pt. a avea acest drept . este cineva in masura sa-mi explice consecintele ? este cert ca ma vor descoperi ?
buna ziua
situatie mea este urmatoarea : actualmente locuiesc in italia si primesc ajutorul de somaj de doua luni .am intentia de a ma intoarce in romania peste o luna in vederea obtinerii unui loc de munca pe perioada determinata . acum intrebarea mea este urmatoarea . daca nu declar la inps noul meu loc de munca din romania ( chiar daca este vorba de un loc de munca pe perioada determinata -vezi prevederea inps in legatura cu locurile de muna sezoniere pe perioada indemnitatii de somaj ) si numai intentionez sa ma intorc in italia de ce anume sunt pasibil in romania , care vor fi consecintele , ce prevede legea ? multumesc anticipat