avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Activitate contestatar

Activitate contestatar

din pacate acela este termenul..am mai verificat iarasi

Judecătoria BUZÃU
BUZÃU
Dosare
Informaţii detaliate despre dosar

Numãr unic dosar: 20736/200/2012
Înregistrat în data de: 22.06.2012
Obiect dosar: plângere contravetionala
Materia juridicã: Civil
Stadiu procesual: Fond
Părţi: INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN BUZÃU : Intimat
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx : Petent
CÃI DE ATAC:
Tip acţiune Data declarare Cine declara
Pagina 1

TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Detalii
13/10/2014
Solutie:
Pagina 1

Ultima actualizare: 29.06.2012

:O
Dumnezeule mare!!! mi-au dat termen 13.10.2014...incredibil...la 2 ani aproape..ideea este in felul urmator :adresa pe care am luat amenda este la domiciliul parintilor..intre timp parintii vor sa vanda apartamentul si au nevoie de certificat fiscal cum ca nu au datorii...cum procedez in acest caz ???
cornelspiridon a scris:

[ link extern ]

Va scrieti numele in rubrica Parte si observati dosarul dumneavoastra.

va multumesc pt promptitudine..am verificat si nu-mi apare nimic
aveti idee in cazul in care prin absurd scrisoare face mai mult de 14 zile(desi posta era peste drum) ma mai incadrez in termenul legal pentru contestatie ??
saptamana trecuta am fost la bz sa depun o contestatie pentru o amenda de circulatie;din pacate programul cu publicul era de la 9 la 12,iar la sfatul unei grefiere am fost la posta de peste drum unde am trimis o scrisoare cu copie pv-ului;actele doveditoare cu confirmare de primire pe adresa judecatoriei;pana in acest moment nu am primit confirmarea de primire din partea postei desi a trecut o saptamana;cum pot verifica daca judecatoria a luat act de contestatia mea ??ideea este ca trebuie sa fac contestatia in maxim 14 zile altfel o sa fiu nevoit sa platesc amenda care este destul de mare