avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cum aflu starea unei contestatii ??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cum aflu starea unei contestatii ??

saptamana trecuta am fost la bz sa depun o contestatie pentru o amenda de circulatie;din pacate programul cu publicul era de la 9 la 12,iar la sfatul unei grefiere am fost la posta de peste drum unde am trimis o scrisoare cu copie pv-ului;actele doveditoare cu confirmare de primire pe adresa judecatoriei;pana in acest moment nu am primit confirmarea de primire din partea postei desi a trecut o saptamana;cum pot verifica daca judecatoria a luat act de contestatia mea ??ideea este ca trebuie sa fac contestatia in maxim 14 zile altfel o sa fiu nevoit sa platesc amenda care este destul de mare
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 08:28, 21 Septembrie 2012
verificati pe portalul judecatoriei unde ati depus contestatia sau direct la registratura acesteia
~ Conținut șters la cerere ~
Pe Portalul instantelor de judecata, cautati Judecatoria Buzau si acolo la dosare introduceti numele dvs. In mod normal ar tb sa va afiseze numarul de dosar si termenul de judecata.
cornelspiridon a scris:

[ link extern ]

Va scrieti numele in rubrica Parte si observati dosarul dumneavoastra.

va multumesc pt promptitudine..am verificat si nu-mi apare nimic
aveti idee in cazul in care prin absurd scrisoare face mai mult de 14 zile(desi posta era peste drum) ma mai incadrez in termenul legal pentru contestatie ??
Dumnezeule mare!!! mi-au dat termen 13.10.2014...incredibil...la 2 ani aproape..ideea este in felul urmator :adresa pe care am luat amenda este la domiciliul parintilor..intre timp parintii vor sa vanda apartamentul si au nevoie de certificat fiscal cum ca nu au datorii...cum procedez in acest caz ???

Alte discuții în legătură

Dosar care nu apare pe portalul just.ro Kheyra Kheyra Buna ziua , Am si eu urmatoarea problema : am ( sau am avut) un dosar la judecatoria sectorului 2 pe care l-am urmarit pe portalul just.ro. S-a dat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pot face contestație la judecătorie ca să obțin ... Dcball Dcball Bună ziua! Pot face contestație la judecătorie ca să obțin certificat de grefă, dacă încă nu am primit rezultatul probelor biologice? Menționez că ... (vezi toată discuția)
Durata dovada goldieczr goldieczr Daca dovada (in urma suspendarii permisului) are ca durata intre 05 Mai si 20 Mai, pe 20 am voie sa conduc? Am de pus pe 19 contestatie insa nu cred ca a ajuns ... (vezi toată discuția)