saptamana trecuta am fost la bz sa depun o contestatie pentru o amenda de circulatie;din pacate programul cu publicul era de la 9 la 12,iar la sfatul unei grefiere am fost la posta de peste drum unde am trimis o scrisoare cu copie pv-ului;actele doveditoare cu confirmare de primire pe adresa judecatoriei;pana in acest moment nu am primit confirmarea de primire din partea postei desi a trecut o saptamana;cum pot verifica daca judecatoria a luat act de contestatia mea ??ideea este ca trebuie sa fac contestatia in maxim 14 zile altfel o sa fiu nevoit sa platesc amenda care este destul de mare
Nu are nici o relevanta ca va veti schimba adresa de domiciliu, important este ca la data intocmirii procesului verbal de sanctiune contraventionala sa fie mentionat domiciliul existent la acel moment. Cu privire la certificatul fiscal parintii dumneavoastra vor putea sa il obtina deoarece nu dansii, in calitate de proprietari, sunt contravenienti, ci dumneavoastra.
Personal pe mine ma mira termenul pe care spuneti ca l-ati primit ...
din pacate acela este termenul..am mai verificat iarasi
Judecătoria BUZÃU
BUZÃU
Dosare
Informaţii detaliate despre dosar
Numãr unic dosar: 20736/200/2012
Înregistrat în data de: 22.06.2012
Obiect dosar: plângere contravetionala
Materia juridicã: Civil
Stadiu procesual: Fond
Părţi: INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN BUZÃU : Intimat
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx : Petent
CÃI DE ATAC:
Tip acţiune Data declarare Cine declara
Pagina 1
TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Detalii
13/10/2014
Solutie:
Pagina 1
Durata dovada
goldieczr
Daca dovada (in urma suspendarii permisului) are ca durata intre 05 Mai si 20 Mai, pe 20 am voie sa conduc? Am de pus pe 19 contestatie insa nu cred ca a ajuns ... (vezi toată discuția)