avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar care nu apare pe portalul just.ro
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar care nu apare pe portalul just.ro

Buna ziua ,

Am si eu urmatoarea problema : am ( sau am avut) un dosar la judecatoria sectorului 2 pe care l-am urmarit pe portalul just.ro. S-a dat pronuntarea prin mai urmand sa se comunice in scris decizia. Decizie pe care am tot asteptat-o si nu a venit. Azi mi-a venit idea sa intru si sa fac un print screen dupa decizie si ia dosarul de unde nu-i. Ma poate lamuri si pe mine cineva de ce nu mai apare dosarul acolo ?
S-a trimis decizia , a intrat in arhiva, sa incep sa imi fac problema ca am pierdut 3 ani prin tribunale si a disparut dosarul cu totul ?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 10:54, 6 Iulie 2011
portalul este o simpla pagina de internet, nu are nici o legatura cu soarta dosarului in forma sa fizica.

mergeti la arhiva judecatoriei si veti gasi atit dosarul cit si hotarirea, daca este redactata.
Kheyra a scris:

Buna ziua ,

Am si eu urmatoarea problema : am ( sau am avut) un dosar la judecatoria sectorului 2 pe care l-am urmarit pe portalul just.ro. S-a dat pronuntarea prin mai urmand sa se comunice in scris decizia. Decizie pe care am tot asteptat-o si nu a venit. Azi mi-a venit idea sa intru si sa fac un print screen dupa decizie si ia
dosarul de unde nu-i. Ma poate lamuri si pe mine cineva de ce nu mai apare dosarul acolo ?

S-a trimis decizia , a intrat in arhiva, sa incep sa imi fac problema ca am pierdut 3 ani prin tribunale si a disparut dosarul cu totul ?




Ati verificat si in "lista de sedinte" din ziua in care s-a pronuntat solutia,sau numai in "lista de dosare"?
Sau nu cumva hotararea nu era definitiva si partea adversa a depus contestatie la Tribunal?In acest caz dosarul nu se mai afla inregistrat la instanta de fond-Judecatorie,ci il puteti urmari daca nu a fost inregistrat la Tribunal.
Totusi cred ca trebuia sa primiti si o citatie intre timp.
Va multumesc pentru sfaturi .

Ma voi adresa arhivei Judectaoriei
decizia nu era definitiva , urma sa devina in 15 zile de la comunicare in scris ( ceea ce nu s-a intamplat inca) .

"decizia nu era definitiva , urma sa devina in 15 zile de la comunicare in scris ( ceea ce nu s-a intamplat inca) ."

Eu stiam ca termenul de contestare este de 15 zile de la comunicare,daca nu se contesta in acest termen urmeaza sa devina definitiva.




~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contestație pv afișată pe site. când se predă permisul? Ashu Ashu Buna ziua, In luna Iunie mi s-a suspendat permisul pentru o luna de zile. Am depus contestatie si astazi pe site s-a afisat urmatorul raspuns: \"Anuleaza ... (vezi toată discuția)
Recurs sau nu..!!! LYLA LYLA VA ROG SA IMI DATI UN SFAT CUM POT GASI PE INTERNET LISTA DE LA GALATI SA STIU DACA FOSTUL SOT A DESCHIS RECURS...DUPA APEL...LA UN PROCES DE DIVORT . (vezi toată discuția)
Recurs - plangere contraventionala adinutza.2008 adinutza.2008 Judecatoria mi-a respins plangerea impotriva unui proces-verbal de contraventie ca neintemeiata. Acum trebuie sa fac recurs in 15 zile de la comunicare. Unde ... (vezi toată discuția)