avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate RECURS SAU NU..!!!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

RECURS SAU NU..!!!

VA ROG SA IMI DATI UN SFAT CUM POT GASI PE INTERNET LISTA DE LA GALATI SA STIU DACA FOSTUL SOT A DESCHIS RECURS...DUPA APEL...LA UN PROCES DE DIVORT .
Cel mai recent răspuns: br_nicku , utilizator 01:49, 10 Mai 2011
Curtea de Apel Galati
[ link extern ]

simplu si util !!! dar eu nu reusesc sa gasesc nr de dosar.
Solicitati aceasta informatie arhivei tribunalului care a judecat dosarul in apel.
Dosarul ramane la tribunal pana la expirarea termenului de recurs, iar dupa aceea daca s-a declarat recurs va fi inaintat instantei ierarhic superioare , iar daca nu s-a declarat recurs, va fi restituit instantei de fond respectiv judecatoriei.
LYLA a scris:

simplu si util !!! dar eu nu reusesc sa gasesc nr de dosar.

Vedeti aici
Tribunalul GALAŢI
[ link extern ]
MULTUMESC! MI-ATI FOST DE MARE AJUTOR.AM GASIT NR DE DOSAR CU APELUL CARE A FOST PE 28 MARTIE.SA INTELEG DACA NU ESTE NIMIC SCRIS DE UN URMATOR PROCES DE RECURS ...CA NU A MAI DESCHIS??IERI A EXPIRAT TERMENUL DE 30 ZILE DE LA DATA COMUNICARII HOTARARII DE APEL.

Alte discuții în legătură

Recurs gaby_just_gaby71 gaby_just_gaby71 buna seara va rog daca imi puteti spune, unde gasesc daca s-a facut recurs intr-un proces? (vezi toată discuția)
Apel- termen ContSters201565 ContSters201565 Am depus apel pentru un proces de pensie de intretinere minor pe data de 12.04.2011. Nu mi s-a dat un termen cand am depus apelul. Dupa cat timp ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua.solicit ,va rog frumos un sfat juridic in urmatoarea problema pe care o am eu;;;am depus in instanta o cerere de recuperarea a drepturilor banesti pe ... (vezi toată discuția)