avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recurs
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recurs

buna seara

va rog daca imi puteti spune, unde gasesc daca s-a facut recurs intr-un proces?
Cel mai recent răspuns: gaby_just_gaby71 , utilizator 19:42, 27 Februarie 2011
va interesati la instanta care s-a pronuntat ultima oara in cauza. intrebati la arhiva instantei.
intrebati la registratura sau incercati si pe portalul instantelor de judecata.
La arhiva instantei care a judecat procesul pe fond. Daca impotriva hotararii s-a declarat apel/ recurs, acesta va fi depus la instanta care a pronuntat hotararea atacata, iar dosarul va fi trimis la instanta superioara. Lista instantelor, dosarele si alte informatii gasiti pe : [ link extern ] /

multumesc pt raspuns. pe portalul instantei nu e nimic. decat solutia. procesul a avut loc in noiembrie 2006. inseamna ca nu s-a facut recurs?
multumesc pt raspuns. care instante superioare? procesul a fost judecat la tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs sau nu..!!! LYLA LYLA VA ROG SA IMI DATI UN SFAT CUM POT GASI PE INTERNET LISTA DE LA GALATI SA STIU DACA FOSTUL SOT A DESCHIS RECURS...DUPA APEL...LA UN PROCES DE DIVORT . (vezi toată discuția)
Recurs. unde e inregistrata cererea de recurs? unde e inregistrat primul termen pentru Popescu2012 Popescu2012 Sentinta fond judecătorie : 14.12.2012 Cererea de Recurs (nemotivat) înregistrat la 18.12.2012 Comunicare sentinta redactată la ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla mai departe? adina_corina adina_corina Buna ziua! In urma cu ceva timp a avut loc un accident rutier in urma caruia tatal meu a decedat.A urmat un proces lung si costisitor care s-a sfarsit luna ... (vezi toată discuția)