avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LITIGIU DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LITIGIU DE MUNCA

Buna ziua.solicit ,va rog frumos un sfat juridic in urmatoarea problema pe care o am eu;;;am depus in instanta o cerere de recuperarea a drepturilor banesti pe care le am de primit de la societatea unde lucrez cu contract de munca cu durata nedeterminata ,cerere justificata din punctul meu de vedere ,argumentata cu documente oficiale[contract de munca cu salariul negociat,fisa postului,fisa fiscala ].dupa 2 infatisari la tribunal,instanta a suspendat judecarea pe fond ,acceptand cererea in acest sens a societatii unde lucrez ,si anume nu mai exista documentele contabile in arhiva societatii ,pentru perioada mentionata,mentionez ca solicitarea mea se referea la perioada anului 2009 si cererea in instanta am depus-o in mai 2010.
Am depus cerere de recurs in care am demonstrat cu acte oficiale ca documentele contabile exista in contabilitate pentru perioada vizata de mine,am fost citat la curtea de apel Galati,nu m-am putut prezentat la termen pe 11 ianuarie ,nu am primit pana azi 7 apr 2011 nici un raspuns de accept sau neaccept a recursului depus de mine.in conditiile date,ce pot face eu acum pentru a impiedica intinderea nejustificata procesului ,cum se intampla de obice ,pe ani de zile,ca ajungi la un moment dat sa te scarbesti de functionarea justitiei din Romania , Cu stima Geo.
Cel mai recent răspuns: GEO GEO GEO , utilizator 14:47, 9 Aprilie 2011
Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va interesati de situatia dosarului la Curtea de apel Galati.
Nu trebuie sa ajungeti acolo pentru ca este suficient sa accesati:[ link extern ]
Scrieti-ne dupa aceea ce ati constatat pentru ca este posibil ca deja sa aveti decizia Curtii .
Daca aceasta este irevocabila nu vi se mai comunica.
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2011
rosu gheorghe, utilizator
Daca instanta a suspendat litigiu cum ati depus recurs?
s-a suspendat procesul,cu termen de recurs pe toata durata suspendarii [suspendarea nu are limita de timp] ,la cererea societatii reclamate ,care a motivat faptul ca nu gaseste actele contabile pentru perioada de timp invocata de mine,neputand confirma sau infirma daca cererea mea este indreptatita.
cu stima .Geo
Formulati cerere de repunere pe rol si solicitati instantei sa emita o adresa catre ITM prin care sa le comunice copii alte statelor de plata depuse de angajator pentru perioada respectiva.
dosarul meu 2506/113/2010 ,nu apare la curtea de apel Galati,insa eu am primit citatie acasa ptr 11 ian 2011 ora 8;30 la curtea de apel GL.
nu mai inteleg nimic. cu stima GEO
MENTIONEZ CA NR DOSARULUI A FOST DAT DE TRIBUNALUL BRAILA PE 5 MAI 2010.
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2011
GEO GEO GEO, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare rosiorilor rosiorilor Sunt din Braila. La o hotarare a tribunalului Braila privind un litigiu de munca, am formulat recurs la Curtea de Apel Galati. In luna septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua. am depus o cerere de recupererea unor retineri ilegale din salariu la tribunal in mai 2010,societatea intimata a reusit sa suspende judecarea ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa verific daca s-au depus motivele de recurs? goponel goponel Am avut un proces cu finantele pentru restitiurea taxei de poluare. Procesul a avut loc pe 21 mai la Braila, si am avut castig. Pana la ora aceasta nu am ... (vezi toată discuția)