buna ziua. am depus o cerere de recupererea unor retineri ilegale din salariu la tribunal in mai 2010,societatea intimata a reusit sa suspende judecarea de fond a cauzei pe durata nedeterminata motivand ca biroul contabilitate nu dispune de actele care sa confirme sau infirme cererea mea ,aceste acte ar fi la o societate asociata.societatea asociata mi-a confirmat in scris ca toate actele contabile sunt predate la societatea unde sunt angajat eu.am cerut tribunalului sa solicite copii ale statelor de plata de la itm ,,in concluzie eu am depus recurs, nu s-a acceptat recursul, sunt cu dosarul blocat la curtea de apel din sept 2010,in imposibilitatea de a se judeca pe fond.atat timp cat intimata sustine ca nu are actele contabile si nici copii ale statelor de plata , motiv destul de idiot si nelegal,ce cai de actiune in justitie am la dispozitie mai departe ? cu stima zaharia .g.
in varianta oficiala ,litigiile de munca se judeca la urgenta, cat inseamna in timp aceasta urgenta ?intentionez sa chem la cedo justitia romana , suma retinuta ilegal pe care o cer in instanta este relativ mica insa trejudiciile care sunt generate de acesta sunt mari. nu am respectat graficul de rambursare la banca si de aici m-am trezit cu penalitati care cresc in progresie geometrica . ce sfat i-mi dati ?
Ar fi ideal daca ati reda motivul suspendarii asa cum este el invocat de instanta, in incheierea prin care aceasta s-a pronuntat asupra suspendarii. Motivul suspendarii este cel determinant asupra posibilitatii reinceperii judecatii. In situatia dvs., cererea de redeschidere (repunere pe rol) trebuie motivata cu incetarea cauzei de suspendare si dovada acestei incetari.
Ar mai exista si o alta varianta, a uunei plangeri penale, dar aceasta este o varianta care trebuie bine "cantarita" si analizate cu atentie conditiile existente, pentru a fi sigur ca sunt intrunite elementele constitutive si trasaturile esentiale ale infractiunii prin fapta culpabila a angajatorului (care, de exemplu, cu intentie, nu indeplineste un act, sau il indeplineste defectuos, aducindu-va, prin aceasta, o atingere intereselor legale, atingere care trebuie si ea dovedita prin prejudiciul creat.) Indicat ar fi sa contactati un avocat din localitatea de domiciliu.
datorita refuzului meu de a renunta la recuperarea drepturilor salariale in instanta ,azi am primit preaviz de incetarea contractului de munca .la santaj, daca nu fac cerere in instanta de renuntare la pretentii banesti ,primesc preaviz.ce parere aveti de aceasta? cu stima geo
in situatia actuala de functionare a justitiei din romania,eu personal recomand respectarea legii talionului,lege pe care dumnezeu a dat-o spre indeplinire oamenilor in vechiul testament.cine contesta aceasta lege il contesta pe dumnezeu, doamne ajuta tuturor .
Litigiu de munca
GEO GEO GEO
Buna ziua.solicit ,va rog frumos un sfat juridic in urmatoarea problema pe care o am eu;;;am depus in instanta o cerere de recuperarea a drepturilor banesti pe ... (vezi toată discuția)