avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Activitate Princessin

Activitate Princessin

Multumesc pentru ajutor. Pur si simplu ma duc la CEJBUC si intreb daca cutarica are vreun dosar de executare pe numele lui? sau dupa caz se duce el si intreaba? Costa ceva aceasta informatie?
Va rog sa ma ajutati sa gasesc un dosar aflat in executare. Un prieten are un dosar care stie ca se afla in executare dar avand in vedere ca au trecut ani (cel putin 2-3) de la ultima veste de la executor nu mai stie numarul dosarului sau numele executorului si nici nu mai gasim pe portal dosarul cautand dupa nume. Aveti vreo sugestie cum am putea gasi un dosar aflat in executare in conditiile de mai sus?
Multumesc mult pentru raspunsuri, cred ca o sa mai revin peste cateva zile, referitor la ce s-a intamplat. Dar vreau sa schimb la CIM.....
Luand in considerare de exemplu partea baneasca numai. Mi s-a spun ca nu poate nimeni de la firma sa-mi dea "fluturas" la ce am fost platita si ce nu + pierd bonuri de masa ce primeste toata lumea in afara de mine. Dati-mi sfat va rog ce as putea sa fac? Sunt studenta si am nevoie de salariu ca sa pot sa ma intretin, deci nu prea este posibila varianta sa dau demisia, dar nici nu as vrea sa se profite de mine, atunci mai degraba plec.
Poate sa-mi zica cineva care sunt avantajele si dezavantajele contractului civil fata de contracul de munca. Eu sunt angajata cu contract civil pe un post la care majoritatea colegilor mei sunt angajati cu contract de munca, mie mi s-au dat niste scuze ieftine de ce nu vor sa-mi schimbe contractul, dar daca poate cineva sa-mi spuna ce pierd daca raman cu contract civil as fi fooooarte recunoscatoare.