avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate CoinacMadalina

Activitate CoinacMadalina

Buna ziua!
La sfarsitul luni septembrie mi se termina concediul de crestere a copilului si voi fi reveni la locul de munca unde mi s-a suspendat activitatea. Intretimp mi-am gasit un job de sezon, avand nevoie de un venit suplimentar, unde mi se va face un contract de colaborare pentru ca nu se poate la negru. Stiu ca trebuie sa anunt ca m-am reangajat pentru ca e ilegal sa primesc idemnizatia si sa am contract de munca in acelasi timp. Intrebarea mea este dc acest lucru ma va afecta la vechiul loc de munca? exista posibilitatea ca cei de la vechiul loc de munca sa afle acest lucru si sa refuze sa reiau activitatea?
multumesc anticipat!

multumesc frumos pentru informatii!
Buna ziua!
Nu stiam pe cine sa intreb, de la cine as putea primi un sfat profesionist si o prietena mi-a sugerat sa scriu pe forum, in acest site de informatie juridica.
Tatal meu si-a achizitionat un apartament cu 2 camere in 2005, facand un credit ipotecar pentru ca nu dispunea de toata suma necesara.Totodata a incheiat si o polita de asigurare de viata.Din pacate tata a murit mult prea repede pe 7 Aprilie 2012 de tumoare pancreatica descoperita la finele lui martie. Pe 12 Aprilie am depus la asigurari, care-si au birourile in incinta banci, dosarul de daune cu toate actele cerute. Pana acum 2 saptamani nu am primit nici un raspuns, cand am sunat la asigurari in Bucuresti iar doamna de la departamentul daune mi-a spus ca dosarul a fost respins pentru ca banca nu a platit primele rate la ei.Am ramas surprinsa ca nu am fost anuntati in nici un fel , desi am lasat adresa , telefoane si adresa de mail sa putem fi contactati.si bineinteles mi s-a spus sa i-au legatura cu banca unde a fost depus dosarul ipotecar.tata platea ratele direct la banca iar plata catre asigurari se facea prin intermediul banci. am contactat-o pe D-na Director al sucursalei in cauza si aceasta foarte evaziva mi-a spus ca pentru orice informatie trebuie sa ne prezentam eu sau fratii mei cu certificatul de deces si cu un document care sa dovedeasca ca noi suntem declarati mostenitori directi ai tatalui meu, cu alte cuvinte sa facem succesiunea pentru ca altfel nu-i permite legislatia bancii sa ne furnizeze informatii. nu am mentionat ca tata divortase de mama si noi suntem 4 frati.acum nici nu stiu cum sa procedam , foarte multi imi spun sa platim ratele ca banca nu iese niciodata in pierdere si ca vor gasi orice pretext pana se depasesc mai multe luni de neplata.Spuneti-mi va rog ce ar insemna un astfel de caz in instanta, ce sanse avem?
Scuze ca m-am lungit atat de mult, am simtit nevoia sa dau detalii cat mai multe.

Multumiri anticipate!
oare e adevarat ca trebuie sa facem succesiunea ca sa obtinem informatii de la banca?