Va rog sa ma lamuriti si pe mine despre acest "flux integrat". Am cateva terenuri arabile extravilane lasate an mostenire, toate cu Carte Funciara deci cu numar cadastral topo. Dar pe fiecare Carte Funciara la B. Partea a II-a scrie "cota de xxxxx/yyyyyy parte". Eu doresc sa nu mai am o cota parte dintr-o mare parcela ci o parcela an care sa apar eu ca proprietar an "cota de 1/1" parte. Am fost la un notar care spune, din cate eu inteleg, ca pentru asta trebuie un partaj, trebuie facuta o iesire din indiviziune cu cei care sint in proprietate cu restul de cote parte din parcela totala. Am fost la un topograf care spune, din cate eu inteleg, ca se poate evita an intregime aceasta iesire din indiviziune prin lucrarea an acest flux integrat dar numai daca primaria locala aproba. Rezultatul din cate am inteles eu, prin orice cale se merge, este acelasi - o noua antabulare, un nou CFu. Mie, sigur, mi-ar conveni prin flux integrat. Dar nu o sa ajung sa am probleme oricum mai tarziu (dupa ce noile CFuri cu cota 1/1 sau scos) cu proprietarii celorlalte cote parte care pot sa vina si sa zica ca partea din parcela totala acuma intabulata pe numele meu era de fapt a lor si ca eu am mostenit an alta parte a parcelei totale (este vorba de parcele de peste 4000mp pana la 40000mp)? Am inteles ceva gresit?