avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Activitate Raluca123456789

Activitate Raluca123456789

Răspuns la discuția Casatorie cu o persoana siriana
Va multumesc enorm.Raspunsul dumneavoastra a fost de foarte mare ajutor, insa asta inseamna ca am si mai multe probleme.Eu si familia mea suntem rezidenti in Spania de 7 ani , insa consulatul roman refuza sa ne faca pasapoarte cu rezidenta in Spania , deci eu oficial sunt rezident in Romania si in Spania.Deci acte gen unde stai , unde esti luat in spatiu astea sunt pe adresa din Madrid , la fel si declaratia de venituri sau salariul primit .Am incercat sa fac o invitatie pentru Spania insa mi s-a spus ca din moment ce nu am cetatenia spaniola treeçbuie sa fac invitatia din Romania cu toate actele care mi se cer din Romania.Multumiri enorme inca o data
Buna seara
Eu si prietenul meu ne-am cunoscut acum vreo 4 ani , eu am mers in Siria sa ii cunosc familia cu 2 ani in urma si am decis sa ne casatorim , insa avem cateva mici(?) probleme.Eu locuiesc in Madrid de 6 ani , iar el continua sa locuiasca in Siria.Avand in vedere turbulentele de acolo eu nu pot merge in Siria , iar el nu poate obtine o viza pentru Romania sau Spania pentru ca ambasadorii ambelor tari au plecat din Siria.Intrebarea mea este : ma pot casatori cu el intr-o tara in care el sa poata intra fara viza cum ar fi Libanul spre expemplu?Sau ma rog , ma pot casatori cu el la ambasada romana din alta tara in care niciunul dintre noi este rezident?Daca da ce acte am avea nevoie , atat pentru casatoria in tara terta sa o numim asa sau in cazul in care am reusi , in Romania(ce acte am avea nevoie)