ma socheaza este rasturnarea de situatie. Cum e posibil ca cei care au avut nota 5 initial sa ajunga la 7 si ceva? Am facut analiza pe text, adica am comparat notele initiale ale celor care au intrat in urma contestatiilor cu notele obtinute dupa contestatii ! este posibil ca de la 4,40 sa se ajunga la 9,25 ( pozitia 252 din lista de rezultate dupa contestatii)!!!!!!!!!!!!!!, de la 4,85 la 8,15 ( pozitia 260 din lista) de la 3,60 sa se ajunga la 6( pozitia 404 din lista rezultate dupa contestatii), de la 4,23 la 7,30( pozitia 417 din lista contestatii), de la 5,70 la 7,50 ( pozitia 420 ), de la 3,53 la 6,75 ( pozitia 421), de la 4,08 la 6,75 ( pozitia 387), de la 3,60 la 6, 50 ( pozitia 404), de la 5,17 la 8,30 ( pozitia 266) , etc. La multi dintre cei intrati dupa contestatii se intalnesc situatii de genul aratat. Nu inteleg cum e posibil ca doi profesori ( care au corectat initial ) sa greseasca si cu aproape 5 puncte !!! ESTE ABSURD!! vreau si eu sa-mi corecteze lucrarea profesorii care au dat atatea puncte dupa recorectare , caci eu nu am primit nici macar 0,01!!! CE SE INTAMPLA LA ACEST EXAMEN! Eu voi posta undeva lista comparativa!
Cum se procedeaza cu cererea pentru vizualizarea lucrarii? ce se poate obtine in urma unui asemenea demers? o recorectare? In ce termen se poate depune!
Poate sa imi trimita si mie cineva grilele la adresa de mail reka_csatlos@yahoo.com. va rog :)!
Buna ziua.este corect ca anul acesta la drept civil se va sustine examenul in totalitate dupa NCC...iar la procedura civila se va sustine examenul dupa VCPC ( inafara de cele 3 exceptii )?
Va multumesc!