imi cer scuze daca v-am deranjat!AVETI dreptate! Daca cumparam autoturism nou, in pretul autoturismului nou se iau in calcul si cheile. In nici un caz dealerul ,dupa achitare va pune conditiile in care puteti folosi masina!
La lift , ,ironic,nu ma refeream la cartela, ci la fise.Adica ,desi platesti modernizarea liftului ai surpriza ca trebuie sa platesti ca sa il poti folosi! Tot ce voiam sa stiu este daca DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL cineva poate sa te debranseze si sa refuze sa faca instalatia functionala in conditiile in care proprietarul nu a solicitat acest lucru!Exact ca si cum ati cumpara o usa , pe care o achitati iar cei ce o monteaza va cer bani pentru a va permite accesul in casa .DACA EU NU PLATESC REBRANSAREA,LA IARNA NU AM CALDURA? IN CEEA CA PRIVESTE INTERFONUL ,omeneste vorbind, vi se pare normal sa va fie conditionat accesul la locuinta proprie?Nu era normal ca respectivul sa includa in pret si o cartela( cheie ) pt fiecare apartament? Mentionez ca pretul unei chei este aproape dublu in conditiile in care nu se elibereza bon pt achizitionarea acesteia(am duplicat cheia cu 3,5 lei fata de 6 lei cu cat am cumparat-o de la administrator)
In primul rand, va multumesc pentru amabilitatea de a face lumina in aceasta stare de fapt.Suntem asociatie de proprietari si banii provin din inchirierea acoperisului blocului pentru o antena GSM.Aceasta este prima lucrare facuta din acest fond care la ultima sedinta a asociatiei s-a constatat ca este suficient.Singura noastra problema este daca este LEGAL ca dupa debransare de la coloana principala REBRANSAREA sa se faca contra cost in conditiile in care coloanele principale sunt platite.NIMENI nu a fost informat ca dupa debransare trebuie sa plateasca pentru rebransare. Ca sa va faceti o imagine cum merg treburile la noiin bloc sa va mai dau cateva detalii; S-a schimbat interfonul.OK! Am fost de acord.Problema a aparut cand am vrut sa intru(nu am fost singurul) CHEIA NU MERGE! CARTELA NU MERGE! Dincolo de usa de la intrare ADMINISTRATORUL si un lucrator de la interfon imi comunica,ca nu mai pot folosi vechile mijloace de acces in bloc' si trebuie sa cumpar cartele sau chei noi! Adica, daca vrei sa intri platesti din nou.Vechea instalatie,au valorificat-o 'BAIETII DESTEPTI' -cred. Acum, vor sa schimbe si sa modernizeze liftul contra cost , lucru pentru care am fost iarasi de acord si am semnat (nu sunt Gica Contra).Acum, va intreb putin ironic(fara a uita problema curenta) ce urmeaza? Sa ne puna un lift cu fise?Daca vrei sa urci-cobori sa platesti?
buna seara! desi suntem in perioada in care copiii aproape se nasc cu cunostinte de calculator; spre rusinea mea eu sunt novice,asa ca va rog sa scuzati greselile.Am si eu o nelamurire si va rog,daca e cineva in cunostinta de cauza sa ma lamureasca.LA noi in bloc se schimba coloanele de apa dintr-un fond de investitii.DUPA CE NI S-AU TAIAT RACORDURILE DE LA CALORIFERE,ni s-a adus la cunostinta ca racordarea caloriferelor se va faceNUMAI CONTRA COST.Este legala o astfel de decizie?La ce scandal este in bloc ,cred ca nici un 'muritor' nu a stiut de aceasta decizie. Va multumesc anticipat.