avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate vio0568

Activitate vio0568

Am un Srl. ( eu 90% iar mama mea 10%)In 2006 am contractat o linie de credit pe societate pe care am tot prelungit-o in fiecare an pana in 2010, achitandu-ma pana prin 2011 de toate dobanzile si celelalte cheltuieli.Din 2011 nu am mai putut plati suma ramasa fiind de 37000 lei . Am garantat cu ipoteca de rang 2 pe un imobil. Banca ne-a cerut sa semnam si cate un bilet la ordin in alb, avalizat de mine si sot si, respectiv mama mea. Negandindu-ma atunci ca voi ajunge sa nu pot plati nu mi-am pus nici o problema.
Nelamurire:
Nu am mai platit . In mai am primit 1 somatie pe firma si 1 atat pe numele meu cat si pe al sotului din partea unui ex. jud., in urma unei cereri de executare a bancii. Ex a obtinut incuviitarea jud din loc mea de domiciliu. Pana aici e ok.
In iunie mai primesc o somatie pe numele meu si al sotului, impreuna cu o incuviintare a judecatoriei din localitatea executorului si a mamei, in urma unei alte cereri de executare a bancii. deci alt onorariu. In cea de a doua se cere executarea biletelor la ordin, iar din hotararea instantei aflu ca nu a fost prezentat actul de ipoteca.
Intrebarea mea este de ce s-au facut 2 doua dosare de executare pentru aceeasi datorie.
Nu mai spun ca:
-sumele nu coincid pe cele 2 cereri( la 15.01 era mai mult de plata decat la 22.01)
-ambele somatii prevad toata suma de plata, deci eu ar trebui sa platesc de doua ori
POT AVEA SUCCES CU O CONTESTATIE LA EXECUTARE?:(
MAMEI MELE DE CE I SE IMPUTA INTREAGA SUMA cand ea detine doar 10% DIN FIRMA?
Va rog sa-mi spuneti daca exista vreun caz de incompatibilitate intre un functionar public, angajat al Directiei de Sanatate Publica-inspector sanitar si sotia sa care detine o farmacie?