Am uitat sa precizes faptul ca motocicleta cu care am fost lovit este inmatriculata in franta iar fondul de protectie a victemelor strazii nu mai intervine si mi s-a dat un nr. de telefon de la asigurari care mi-au rasupuns ca nu trebuia sa repar masina, asa ca banuiesc ca singura solutie este sa inantez dosarul in instanta. Va multumesc
Acum o luna conducand automobilul tatalui meu am fost lovit in plin de catre un motociclist care a intrat pe contrasens rezultand vinovatia lui pentru provocarea accidentului. Conducatorul motocicletei este minor, si nu are nici RCA. La politie i s-a intocmit dosar penal, totusi promitandu-mi in fata politiei ca ma despagubeste cu ajutorul parintilor care sunt in strainatate. Am dus masina lovita in service, dar intre timp mai ales dupa ce a vazut devizul de plata a reparatiei(10757 RON) de la service nu mai doreste sa imi plateasca despagubirea. Intre timp am scos masina din service pe banii mei iar mai departe cum pot sa-mi recuperez banii de la vinovat?