intr-adevar este un proiect tip. modificarea lui m-ar putea costa dublu fata de pretul initial. am intrebat si daca pot sa il returnez si mi-a raspuns ca nu se poate, de aceea incercam sa vad daca exista o lege care m-ar putea ajuta in acest sens. nu as vrea sa pierd banii respectivi...
ma poate ajuta cineva cu un link sau orice fel de informatie cu privire la legea consumatorului privind returnarea unui produs?
este vorba despre un proiect de casa pe care l-am achizitionat si care s-a dovedit , la o privire mai amanuntita, foarte diferit din anumite puncte de vedere fata de ceea ce solicitasem initial.
exista vreo lege prin care as putea sa il returnez si sa imi fie restituiti banii?
am cumparat astazi un proiect de casa iar arhitectul mi-a spus ca nu are posibilitatea sa imi factureze in acel moment banii achitati, rugandu-ma sa revin cu un telefon mai tarziu pt. a stabilii o alta zi in care sa ne intalnim pt. a-mi da factura. in urma discutiei telefonice mi-a spus ca imi va da factura maine dar nu pe suma intreaga pe care i-am achitat-o pt. proiect, ci doar pt. adaosul dansului.
cum trebui sa procedez pt. a obtine factura pe toata suma achitata?
multumesc!