Buna!
Felicitari celor care au luat acest examen!
Daca vreti, sa ne dati si noua, cei care vom da anul viitor, mai multe amanunte despre eseu: care a fost tema, cum v-ati pregatit?
Inteleg. Te-am intrebat pentru ca ieri am ridicat de la posta cartea si eram un pic intrigat. Acum ramane de vazut cat de mult ma va ajuta. Sunt curios daca si in carte a inserat cate ceva din peripetiile lui din Thailanda:))
Buna!
Cum este cartea, atunci? Merita sa o cumpar sau nu?
Eu pot sa spun despre fisele d-lui Udroiu, la procedura penala-pe mine ma ajuta, continand scheme ale capitolelor tot din cartea lui. Probabil, pt. cine invata din alte tratate, nu ar fi prea utile-parerea mea.
Mai contine si modele de acte procesuale.
Dupa ce obtineti certificatul de nastere romanesc, fie direct de la consulat, fie transcris, mergeti la asistenta sociala de la locul de domiciliu si veti face si dosar de alocatie pt. copil. Dureaza mai mult, cam 4 luni, pt. ca ei verifica si in Spania, sa nu primiti si acolo alocatie, insa veti primi apoi si banii din urma.
am inteles. multumesc.
acum sunt la proc. pen .si se pare ca am uitat penalul...:fight:
adica, atunci cand avem inactiune din culpa - e mereu infractiune, fara sa fie prev. expres?
nu inteleg de ce nu este corect si c:help:
recrific
cred ca este c
a-nu, pt.avem si intentie si culpa, iar b-in cod zice 'sanctioneaza', iar in grila e si 'incrimineaza'
De ce P. Vasilescu la obligatii si nu L.Pop?
Buna!
La civil dupa ce autori invatati, in afara de Boroi? Ma refer la cartile aparute dupa NCC.
Nu mai trebuie buletin de radiologie la medicul de familie ori la medicul care elibereaza certificatul prenuptial. Este necesar doar cel de laborator pt. bolile venerice.