sau inca o intrebare, este posibil ca sotul propietar sa poata fi reprezentat la notar sau judecatorie in vederea vanzari propietati de catre celalant sot?
inputernicire notariala?procura? ??
am si eu o situatie daca sunteti amabili
parinti mei traiesc, iar noi(copii)sunt 3frati,acum parinti mei au o mica propietate pe care in acte este propietar tatal meumama mea nu este specificata in nici un
fel desi totul a fost construit fiind inpreuna mai bine de 35 de ani si ar vrea sa gaseasca o modalitate de a rezolva cu mostenirea , adica sa faca un act prin care in cazul in care tatal meu decedeaza mostenitoare deplina sa fie mama mea ,fara a lasa nimic la cei 3 copiii, mama mea urmand sa hotarasca cui lasa mostenirea atunci cand va hotari ea.cea ce eu personal sunt de acord:
sfaturi
+se poate face act intre 2 soti casatoriti legitim fara a lasa nici un drept copiilor,mostenitor devenind doar unul din soti(testament ceva?)in cazul decesului celuilant?
+ce acte pot face cei doi soti pentru asi lasa unul altuia in caz de deces bunurile comune dar nimic copiilor comuni?fara a cere parerea copiilor binenteles
+acte ce nu ar mai putea fi atacate de nici un copil , mostenitor si propietar fiind doar un sot
va multumesc
in speranta ca ma veti ajuta pentru linistea mamei mele astept rasp