Va multumesc pentru raspuns. As fi nevoit sa am un serviciu stabil in Romania,sau se poate sa obtin custodia si cu serviciul pe care momentan il am in Germania. Asta e problema care ma nelamureste practic. Va trebuiii sa imi gasesc de munca aicii sau pot lucra in Germania in continuare. Conditiile domiciliului din Romania sant mult mai bune,in comparatie cu locul unde se afla acum fetita. as putea obtine custodia fetitei si sa o duc in germania?
buna ziua,am si eu o problema. am o fetita de 2 ani si 6 luni,si doresc obtinerea custodiei fetitei. nu sant casatorit si nici cununat cu mama fetitei. fetita este pe numele meu,si inregistrata la aceasta adresa unde locuiesc si eu. mentionez faptul ca am locuit pana in urma cu 1 luna in germania unde santem inregistrati toti,unde am si o firma de constructii. momentan santem in romania iar fetita locuieste la bunicii din partea mamaei impreuna cu ea. conditiile in care traieste fetita acolo sant inumane,adica animale,par,excremente in curte si in bucataria unde mananca fetita,pisici caini in casa,mucegai si egrasie. si multe altele. ce pot face sami iau fetita de acolo,pentru ca mama a si plecat in germnia iar acum eu nu sant lasat sami vad copilul sau sal iau de acolo. multumesc mult