avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tutela fetita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tutela fetita

buna ziua,am si eu o problema. am o fetita de 2 ani si 6 luni,si doresc obtinerea custodiei fetitei. nu sant casatorit si nici cununat cu mama fetitei. fetita este pe numele meu,si inregistrata la aceasta adresa unde locuiesc si eu. mentionez faptul ca am locuit pana in urma cu 1 luna in germania unde santem inregistrati toti,unde am si o firma de constructii. momentan santem in romania iar fetita locuieste la bunicii din partea mamaei impreuna cu ea. conditiile in care traieste fetita acolo sant inumane,adica animale,par,excremente in curte si in bucataria unde mananca fetita,pisici caini in casa,mucegai si egrasie. si multe altele. ce pot face sami iau fetita de acolo,pentru ca mama a si plecat in germnia iar acum eu nu sant lasat sami vad copilul sau sal iau de acolo. multumesc mult
Cel mai recent răspuns: tatanedumerit , utilizator 11:59, 2 Iulie 2012
Formulati o cerere prin care solicitati judecatoriei incredintarea copilului catre dumneavoastra ... se vor face anchete sociale la ambele domicilii si daca o sa puteti dovedi ca aveti conditii materiale si financiare mai bune pentru cresterea si educarea ei probabil ca actiunea va va fi admisa.
Va multumesc pentru raspuns. As fi nevoit sa am un serviciu stabil in Romania,sau se poate sa obtin custodia si cu serviciul pe care momentan il am in Germania. Asta e problema care ma nelamureste practic. Va trebuiii sa imi gasesc de munca aicii sau pot lucra in Germania in continuare. Conditiile domiciliului din Romania sant mult mai bune,in comparatie cu locul unde se afla acum fetita. as putea obtine custodia fetitei si sa o duc in germania?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate părintească pentru tata: cum o pot obține urgent? copilul stă în condiții improprii și nu este bine îngrijit Bacatus Bacatus Sunt un tata de 19 ani ! am o fetita de 1 an si 7 luni ! mama ei are ca mine 19 ani !Din motive terze ( strambe din partea mamei sale ) a plecat de la mine cu ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala an germania 25252912 25252912 Am divortat an urma cu doi ani jumate avand la misloc un copil an varsta de 10 ani care dupa divort avem custodie comuna cu domiciliu la mine(mama) cu ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil de 11 ani de la statul german olariuana olariuana Sunt divortata si cu fostul sot am o fetita de 11 ani . Prin Sentinta de div.fetita mi-a fost incredintata mie pentru crestere si educatie si pensie lunara in ... (vezi toată discuția)