avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatie copil de 11 ani de la statul German
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatie copil de 11 ani de la statul German

Sunt divortata si cu fostul sot am o fetita de 11 ani . Prin Sentinta de div.fetita mi-a fost incredintata mie pentru crestere si educatie si pensie lunara in euro ,in functie de sarariul fostului sot..
Fostul sot lucreaza si locuieste in Germania ,este recasatorit si mai are 3 copii cu actuala sotie.- toti locuiesc in Germania .
Fostul sot ma indeamna sa depun acte pentru a obtine Alocatie pentru fetita mea de la Statul Germaan .Este posibil asa ceva ?
Mentionez ca eu cu fetita domiciliem la aceeasi adresa in Romania
Va multumesc pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: olariuana , utilizator 12:38, 20 Iunie 2018
In principiu, da. Dar o obtineți dacă faceti dovada ca este copilul in Germania nu in Romania
Dupa divort fetita este in custodia mea si locuim impreuna in Romania .Fostul sot lucreaza si locuieste in Germania .
Dupa divort fetita este in custodia mea si locuim impreuna in Romania .Fostul sot lucreaza si locuieste in Germania .
Probabil tatal dorește sa declare ca fetita este cu el in Germania pentru a obține aceea alocație. Eu as accepta dacă o virează in contul copilului. Dar se pune si problema școlarizării ei in Germania. Ar putea fi o condiție pentru a primi alocatia
Ultima modificare: Duminică, 17 Iunie 2018
Petre Enache, Avocat
Eu cred ca urmareste sa ia custodia fetitei prin aceasta Alocatie Europeana si sa scape de pensia lunara

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana ioanaioana1 ioanaioana1 Buna ziua! Sunt divortata si am in intretinere un copil in varsta de 11 ani, cu domiciliul in Romania. Fostul sot care imi plateste pensie alimentara mi-a ... (vezi toată discuția)
Mama recasatorita in elvetia, tatal refuza sa dea spre crestere minora de catre mama si actuala familie. sanse de a obtine custodia doar mama? euioana10 euioana10 Salutare. Am divortat oficial acum un an la notar-neoficial eram despartiti de mult. Am o fetita de aproape 4 ani. M-am recasatorit recent in strainatate, voi ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana angela12 angela12 :help: Buna ziua ,as dori sa aflu daca in cazul meu as putea obtine alocatie europeana ptr. fetita mea .Eu si fetita santem inapoi din Germania in Ro din luna ... (vezi toată discuția)