avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatie europeana
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatie europeana

Buna ziua!
Sunt divortata si am in intretinere un copil in varsta de 11 ani, cu domiciliul in Romania. Fostul sot care imi plateste pensie alimentara mi-a propus sa ii intocmeasca fetitei un dosar pentru obtinerea alocatiei europene, deoarece dansul lucreaza in Germania. In schimbul acestui beneficiu ar dori ca eu sa-i reduc pensia alimentara cu 60 de euro, aceasta intelegere el dorind sa o realizam la notar. Va rog sa imi spuneti daca fetita mea are drept la alocatie europeana, avand in vedere ca locuieste si studiaza in Romania, iar eu sunt divortata de tatal ei. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Alocatie copil de 11 ani de la statul german olariuana olariuana Sunt divortata si cu fostul sot am o fetita de 11 ani . Prin Sentinta de div.fetita mi-a fost incredintata mie pentru crestere si educatie si pensie lunara in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor cu un parinte angajat in germania iolaru iolaru Fostul meu sot se afla in Germania, cu actuala lui familie, unde lucreaza, cu contract de munca. Am aflat recent de la o cunostinta al carei sot lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Alocatia europeana a copilului lore39 lore39 Buna ziua,am si eu o problema,sunt divortata,copilul locuieste cu mn in Romania,tatal lui LUCREAZA IN gERMANIA,UNDE PRIMESTE ALOCATIA EUROPEANA.vA ... (vezi toată discuția)