avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatia europeana a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatia europeana a copilului

Buna ziua,am si eu o problema,sunt divortata,copilul locuieste cu mn in Romania,tatal lui LUCREAZA IN gERMANIA,UNDE PRIMESTE ALOCATIA EUROPEANA.vA ROG,SPUNETI-MI,IN ACEASTA SIT,COPILUL ARE DREPT ASUPRA ACESTEI ALOCATII?MAI MENTIONEZ,CA FOSTUL SOT DORESTE DIN MOTIVE DE A NU TRIMITE ACEASTA ALOCATIE SA O SISTEZE,SE POATE ACEST LUCRU?De asemenea,doresc sa-mi spuneti cat este cuantumul pensiei alimentare si daca la stabilirea acesteia se ia in calcul si alocatia europeana,cumulativ.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Alocatie copil de 11 ani de la statul german olariuana olariuana Sunt divortata si cu fostul sot am o fetita de 11 ani . Prin Sentinta de div.fetita mi-a fost incredintata mie pentru crestere si educatie si pensie lunara in ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana Elena676 Elena676 Sunt divortata si am in intretinere un copil in varsta de 15 ani. Fostul sot este stabilit in Germania, unde a solicitat alocatia de stat pentru copil. Statul ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana ioanaioana1 ioanaioana1 Buna ziua! Sunt divortata si am in intretinere un copil in varsta de 11 ani, cu domiciliul in Romania. Fostul sot care imi plateste pensie alimentara mi-a ... (vezi toată discuția)