avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Activitate auras007

Activitate auras007

Buna-ziua, daca sunt membru de familie al unei intreprinderi familiale , in exercitarea ob. de activitate al acesteia, pot fi sanctionat CONTRAVENTIONAL ca persoana fizica sau se sanctioneaza INTREPRINDEREA FAMILIALA? :O
Art. 134 din Legea 62/2011 Partile contractului colectiv de munca sunt angajatorii si angajatii, reprezentati la negocieri dupa cum urmeaza:
A.din partea angajatorilor:
b) la nivel de grup de unitati, de catre angajatori care au acelasi obiect principal de activitate, conform codului CAEN, constituiti voluntar sau conform legii.
Imi puteti indica un exemplu de constituire conform legii, a unui grup de unitati avand in vedere dispozitiile art. 128 din prezenta lege? :)
am lucrat la o firma cu 3000 angajati
..mi-am luat concediu odihna 8 zile in ianuarie...si am plecat de la ei...la 3 nemotivate mi-au desfacut contractu de munca...si acum dupa 4 luni vor sa le restitui 500 ron pe 6 zile de concediu...m-au amenintat ca ma dau in judecata pt 500 si de frica le-am dat 250 ron.vreau sa le dau si cei 250 ron ramasi dar nu-i am acum si juristi companiei nu inteleg si ma tot ameninta cu instanta...din art 61 din codu muncii am inteles ca pt concediu odihna necuvenit tre sa restitui banii dar nu specifica in cat timp...astept rasp dvs