avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Negociere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Negociere contract de munca

Art. 134 din Legea 62/2011 Partile contractului colectiv de munca sunt angajatorii si angajatii, reprezentati la negocieri dupa cum urmeaza:
A.din partea angajatorilor:
b) la nivel de grup de unitati, de catre angajatori care au acelasi obiect principal de activitate, conform codului CAEN, constituiti voluntar sau conform legii.
Imi puteti indica un exemplu de constituire conform legii, a unui grup de unitati avand in vedere dispozitiile art. 128 din prezenta lege? :)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:50, 17 Mai 2015
Pentru Grup de unitati, trebuie sa existe mai multe societati care au acelasi obiect principal de activitate, conform codului CAEN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentativitate dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna ziua ! va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: daca un sindicat a obtinut reprezentativitatea (valabila 4 ani), mai este nevoie sa ceara anual ... (vezi toată discuția)
Comisia paritara tatiana_avanu tatiana_avanu Buna ziua. Suntem o societate cu raspundere limitata avand ca domeniu de activitate constructii si acum renegociem contractul colectiv de munca. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Reprezentativitate abybee abybee Ccare este momentul pentru care se face dovada reprezentativitatii- la data negocieii sau ladata inregistrarii CCM ? (vezi toată discuția)