avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Activitate miky48

Activitate miky48

Abia aici s-a atins esenta problemei : motocicleta n-avea ce sa caute acolo
Asta le-am cerut si eu: sa-si faca documentatia cadastrala a terenului (doar e terenul lor nu al meu).
Cireasa de pe tort : mi se impune sa platesc si impozitul (pe ceva ce nu-mi apartine).
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
imi pare rau de situatie si de sperantele cladite pe opinia celor ce au raspuns pana acum.
Sa concretizez: mataluta ai oprit (si nu doar oprit) pe partea stanga deci deci in zona in care semnul isi produce efectul; am inteles ca nu puteai opri pe partea dreapta, pentru ca nu aveai trotuar dar nici pe stanga pentru ca ai intrat pe contrasens (la noi circulatia fiind permisa pe partea dreapta). Ca esti cu fata sau cu spatele, nu conteaza - te subordonezi semnului de pe partea respectiva. Nu m-ar surprinde sa fie pe undeva pe-acolo (intrarea cu semnul de Oprire interzisa )si un semn de Sens Unic , eventual un Interzis (pe unde-ai intrat) pe care nu l-ai vazut, sau din neglijenta, nu l-au pus. No offense. Am incercat doar sa fiu obiectiv, pentru a nu te expune si altor neplaceri. Succes.
Din 1200 mp (platit cu sange si bani) am primit < 500 ; mai gratis de-atat nici ca se poate. Bine ales user-name-ul. Multumesc pentru . . .
Incadastrarea e gratuita sau nu ? E in sarcina primariei sau a mea ?

Am primit de la primarie,un lot de teren in baza Legii 10/2001 ; cei din deparrtamentul respectiv, mi-au recomandat sa realizez cadastrul, si apoi sa revin pentru punerea in posesie. Cei de la serviciul de cadastru, mi-au cerut actul de proprietate dar le-am spus ca-l voi obtine dupa ce am cadastrul facut. Aici s-a blocat procedura.
Alt aspect e ca toti imi cer bani pentru incadastrare, sfidand fatis HG 386/iunie`22 deja publicata in Monitorul Oficial.
Rog pe cei ce-mi pot da un raspuns corect si practic, sa-mi spuna, ce-i de facut ? Multumesc.