avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate strauss

Activitate strauss

Buna seara, in urma cu 2 seri am fost prins impreuna cu niste prieteni cu un joint in care nu era mai mult de un sfert de gram de marijuanna, pentru consum ( ne-au prins cand fumam din el ). Pe mine m-a luat ca invinuit, iar pe un prieten de'al meu ca martor, pe ceilalti lasandu-i sa plece. Am vorbit cu ei, mi s-a spus ca fiind la prima abatere, o sa primesc cel mult o amenda administrativa si o sa mai fiu chemat pe la sectie. Am inteles ca o sa primesc si o scrisoare acasa sa fiu chemat nu am inteles unde, si as vrea sa imi spuneti dumnevoastra daca puteti si un apel telefonic in care la fel sa fiu chemat undeva. Nu prea am inteles pentru ce e scrisoarea, pentru ce e telefonul ? Banuiesc ca nu au ambele acelasi rol. Am mai inteles din spusele jandarmilor ca o sa ma audieze un procuror care o sa mai imi puna niste intrebari. Eu am treaba cu DICOTUL acum ? Adica eu o sa primesc scrisoare/citatie de la DICOT ?
Sunt foarte nelamurit, cam in cat timp ar trebuii sa soseasca citatia? Sa ma astept ca va ajunge in curand sau poate venii si peste 3luni ?