avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate cristiancuc

Activitate cristiancuc

Buna ziua ,am si eu o intrebare .Bunica mea ,mama tatalui meu a dat 2 camere in favoarea a unui apartament cu 4 camere pe care l-a dat parintilor mei ,care acest apartament a fost dat de serviciul unde lucra mama mea in timpul acela.In anul 1984 tatal meu a murit ,iar dupa Revolutie mama a cumparat apartamentul de la I.C.R.A.L.pe numele ei fara sa faca nici o succesiune fara sa fim bagati noi copii in contractul casei (santem 3 frati).Acum ceilalti doi frati nu mai stau in apartament si am ramas eu cu sotia ,cu cei doi copii ai mei si mama mea.Eu stau intr-o camera iar celalalte sant incuiate ca sant sub supravegherea mamei mele.De la un timp spune sa ne cautam sa stam in alta parte ca o incomodam ,intr-un timp spunea ca o otravim ...in fine nu stiu ce sa mai cred.Pe bunica mea care a murit a dat-o afara cu multi ani in urma.Eu doresc sa stiu daca are dreptul sa ma dea afara din casa fara nici un motiv intemeiat.Mentionez ca nu am jignit-o nu i-am luat nimic din ce este al ei dar doamna mama imi arunca lucrurile .Va multumesc .