avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... posibila evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

posibila evacuare

Buna ziua ,am si eu o intrebare .Bunica mea ,mama tatalui meu a dat 2 camere in favoarea a unui apartament cu 4 camere pe care l-a dat parintilor mei ,care acest apartament a fost dat de serviciul unde lucra mama mea in timpul acela.In anul 1984 tatal meu a murit ,iar dupa Revolutie mama a cumparat apartamentul de la I.C.R.A.L.pe numele ei fara sa faca nici o succesiune fara sa fim bagati noi copii in contractul casei (santem 3 frati).Acum ceilalti doi frati nu mai stau in apartament si am ramas eu cu sotia ,cu cei doi copii ai mei si mama mea.Eu stau intr-o camera iar celalalte sant incuiate ca sant sub supravegherea mamei mele.De la un timp spune sa ne cautam sa stam in alta parte ca o incomodam ,intr-un timp spunea ca o otravim ...in fine nu stiu ce sa mai cred.Pe bunica mea care a murit a dat-o afara cu multi ani in urma.Eu doresc sa stiu daca are dreptul sa ma dea afara din casa fara nici un motiv intemeiat.Mentionez ca nu am jignit-o nu i-am luat nimic din ce este al ei dar doamna mama imi arunca lucrurile .Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 09:26, 2 Iulie 2012
Stimat forumist,

Din câte observ, singurul proprietar al apartamentului este mama dvs, iar acesta nu poate fi considerat ca bun succesoral.

Astfel, din păcate pentru dvs, părerea mea este că mama dvs are toate drepturile să vă evacueze. Motivul întemeiat este chiar dreptul său de proprietate asupra imobilului.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, succesiune luluc luluc Buna, Mama mea a fost infiiata de bunici la varsta de 2 ani. S-a casatorit si dupa ce m-a nascut au hotarat sa ma dea spre crestere bunicilor. Practic si ... (vezi toată discuția)
Succesiune dodo31 dodo31 vreau si eu un raspuns daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva Sotia mea mai are 3 frati in total ei sant 4 cu sotia noi vrem sa deschidem taxa de ... (vezi toată discuția)
Imobiliar mosteanumadalina mosteanumadalina Buna ziua, 1974-tata are proprietate personala casa la curte 1975-tata se casatoreste rezulta 2 copii, eu si fratele meu 1980-tata pus de mama vinde casa ... (vezi toată discuția)