Buna ziua,
1974-tata are proprietate personala casa la curte
1975-tata se casatoreste rezulta 2 copii, eu si fratele meu
1980-tata pus de mama vinde casa proprietate, fictiv stam cu chirie de la Primarie tata primeste repartitie apartament 3 camere la bloc casa este data serviciul unde lucra tata apoi stam cu chirie la stat ICRAL
1986 -mama cere divort, apartamentul cu 3 camere i se atribuie ei, noi copii eram minori, tata nu cere camera de locuit si nu face partaj.
Avand proprietate personala avea dreptul si de casa de la stat? Ce numar avea acea lege de pe timpul lui Ceausescu?
2000- tata decedeaza fac succesiune doar pe bunurile din provincie si totul cu surorile lui este OK.
Cand am implinit 18 ani, pentru ca am fost de partea tatalui am fost data afara din casa, am rezistat cu chirie 10 ani, apoi toate s-au scumpit si am vrut sa ma intorc la adresa din buletin, adica tot"acasa", am stat pe scara blocului, mi-a data mama cu spray paralizant in ochi a luat amenda 1000 ron.
Am reusit totusi sa reintru in apartament dar mi-e din ce in ce mai greu sa locuiesc,fara apa,gaze,lumina,mi-a scos usa de la camera,bani pentru utilitati nu vrea,scandal provoaca mereu, zilnic seara,vrea sa ma evacueze cu Ordon Preseden.Sunt inginera, am servici,stau cu copilul de 5 ani care merge la gradinita,am in prezent CIP cu "lipsa contract domiciliu"
1.Legile lui Ceausescu sunt abrogate?
2.Pot anula contractul de proprietate si cere o camera din apartament care sa o pot incuia pentru singuranta mea si a copilului,cind aveam usa la dormitor dormeam cu patul in usa pentru a nu face scandal?
3.Pot face plangere penala pentru inselaciune, fals in declaratii? La Parchet?
Multumesc, anticipat tuturor , Madalina M