avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobiliar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobiliar

Tata 1974 casa proprietate ,1980 vinde acea casa,face cerere la servici pentru repartitie la serviciu i se atribuie apartament 3 camere.1986 mama cere divort si ramane cu noi minorii in apartament tata nu a cerut partaj.In prezent mama se lupta sa ma scoata afara din casa cu Ordon.Presed. a cumparat cerfificat medico-legal, vrea sa ma scoata bolnava psihic, am carte de identit provizorie, am si un baietel de 5 ani.Mama mi-a dat cu spray paralizant in fata a fost amendata de Politie 1000ron, nu am apa ,lumina, usa la dormitor,gazele le opreste.Lucrez, copilul este la gradinita, nu-mi permit avocat, nici legile nu le cunosc.Va rog foarte mult poate ma pute-ti consilia ce sa fac pentru a ramane in apartament, am dormit si pe scara blocului. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:04, 31 Mai 2010
Aveti legal dreptul de a locui acolo in calitate de mostenitor legal al tatalui dvs.
omul poate face cum doreste cu bunul lui, deci va poate evacua.
ce a spus consilierul juridic mai sus, este valabil numai in cazul in care v-ar fi murit tatal...dar nu a reiesit asta din ce ati scris dvs.
va poate evacua doar in urma unei hotarari obtinuta in instanta. hotarare nu poate obtine fara ca tatal sa isi dea acordul, daca apartamentul e bunul comun al parintilor.
prezentati-va oricum cand sunteti citata si poate duceti ceva inscrisuri referitoare la ce ati scris aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobiliar mosteanumadalina mosteanumadalina Buna ziua, 1974-tata are proprietate personala casa la curte 1975-tata se casatoreste rezulta 2 copii, eu si fratele meu 1980-tata pus de mama vinde casa ... (vezi toată discuția)
Evacuare giuli71 giuli71 buna ziua,am o problema mai delicata si nu prea am nici un ajutor mama mea a decedat anul trecut in martie si era chiriasa la data decesului intrun apartament ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesorale Laurr Laurr Buna seara! Va rog din suflet ajutati-ma si pe mine cu un raspuns! Dupa decesul tatalui s-a facut succesiunea,locuiesc cu sora si mama in casa,aceesi ... (vezi toată discuția)