vreau si eu un raspuns daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva
Sotia mea mai are 3 frati in total ei sant 4 cu sotia noi vrem sa deschidem taxa de succesiune pe cale amiabila acum sa explic si situatia este vorba de o casa si terenuri la camp
casa titlul de propietate este pe numele bunici si al bunicului sotiei bunicul a murit mai demult bunica sotiei a murit acum 2 ani unde a mormantato una din surorile sotiei bunica si cu bunicul sotiei au avut un singur copil adica pe mama sotiei unde a murit si am mormantato noi sotul traieste unde sta la casa parintilor lui aceasta casa este a parintilor la mamei sotiei
intrebarea mea este dupa ce deschidem taxa de succesiune eu si cu sotia mea vrem sa ne lom drepturile sa nu le vindem la pamantul de la camp si la casa cat avem dreptul din casa deci cum ar veni daca imi pot lua dreptul la casa respectiva cu sotia sa stam in ia sau sa inchidem camerele
[Editat - nu mai scrieti cu litere mari, va rog, se citeste greu]
Soacra Dvs a dezbatut succesiunea dupa parintii ei? In caz afirmativ sotia va dezbate succesiunea dupa mama sa venind in concurs cu sotul supravietuitor al acesteia ( tatal sau). Daca nu s-a dezbatut succesiunea de catre soacra Dvs., sotia este unic succesor al bunicilor. Dansa tb sa mearga la notar Pt dezbaterea succesiunii dupa bunici.