Va rog daca puteti sa-mi spuneti de ce acte am nevoie pt depunerea dosarului pt indemn.pt. cresterea copilului?am o nelamurire legata de formularul ce trebuie completata de angajator fiindca cele 12 luni de venituri e alc din salar si cam 3 luni de somaj nu se poate ca sa fie completat la agentia de somaj fiindca firma la care am lucrat a dat faliment si nu pot sa iau legatura cu lichidatorul firmei ce pot face?
buna ziua!Aztazi am primit un comunicat de la locul de munca ca se inceteaza cim fiindca societatea a intrat in procedura de faliment!de asemenea ma instiinteaza ca in perioada 06.08.2012-27.08.2012.beneficiez de un preaviz de 15 zile! Ce nu inteleg ca cim cand se inceteaza acuma sau la terminarea pravizului? si inca ceva dupa data de 27 pot sa.mi fac somaj mai am nevoie de acte de la firma? Sunt si gravida si trebuie sa cer alte acte de la ei? Multumesc anticipat pt raspuns!!!!!!!
Multumesc pt . rasp.! De la firma acuma ar trebui sa cer completarea adeverintei ? se poate in decembrie nu o sa mai pot fiindca a dat faliment si dispare pana atunci !
Buna ziua!daca veniturile pe cele 12 luni inaintea nasterii sunt realizate din salar si din somaj care sunt actele pe care trebuie sa le depun pentru cererea indemnizatiei pt. c.c.!(firma se afla acum sub lichidare tr sa cer acte si de la ei?eu o sa nasc in decembrie pana atunci voi fi in somaj)
Buna am si eu o problema!Am lucrat un an si 10 luni la o firma acum a intrat in insolventa si ne trimite in somaj!Eu sunt gravida in luna a 3a am instiintat si angajatorul de acest luncru de la inceput!Intrebarea mea este ca daca ne timite in somaj atunci se desface contractul de munca si se intrerup cele 12 luni de stagiu de cotizare ce trebuie sa fie continua inaintea nasterii copilului si nu o sa mai primesc indemnizatia pt cresterea copilului?