avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Activitate sarahlee

Activitate sarahlee

Răspuns la discuția Pensia alimentara
MULTUMESC
pai din doua in doua luni cate 100 de euro,alea fiind catre 4 milioane de lei.Obligatia mea e sa trimit 120lei lunar.Cred ca nu e rau nici asa.
problema e ca am prea putine chitante sa demonstrez caam trims,fostul venind de multe ori in orasul undestau eu la lucru,ii dadeam banii in mana.Am cateva dar sub nici o forma nu am cum demonstra ca i am trimis regulat.In tara nu pot sa ma duc ca nu am unde,nu am nimic acolo,financiar nici nu mi permit.Care ar fi solutia cea mai buna de a rezolva problema.Fostul cere 500 de euro sa retraga plangerea.Nu am de unde sa scot atatea bani.
pai i am trimis tot timpul cum si cat am putut,cate 50,100 de euro poate nu luna de luna,dar din 2 in 2 luni da.
si daca nu am absolut nimic,nici in tara nici aici,nu am nici salar,lucreaza doar partenerul meu de viata,ca nu suntem casatoriti,ce se intampla?Ma poate baga la inchisoare?Intreb ca nu e genul de relatie intre noi ca sa putem rezolva amiabil.
m a dat in judecata pentru neplata pensiei.Am divortat acum 4 ani,fiind obligata sa platesc 120 lei lunar.Ceea ce am platit,dar majoritatea i am dat lui in mana,fara vreo dovada ca am platit.Acum am intarziat 6 luni,pentruca nu am avut cum sa i trimit,eu stau in spania ,nu am nici un venit.Am 2 copii cu sotul meu actual,si efectiv a fost imposibil sa i trimit.Azi m asunat avocatul lui ca am 48 de ore sa rezolv situatia pe cale amiabila.
Amm intarziat cu platapensiei alimentare,si fostul sot m a dat in judecata,Nu am cum sa i platesc datoria in 48 de ore,ce pot sa fac?Trebuie sa mentionez ca nu pot dovedi ca i am platit pana acum,ca am avut incredere in el#-o