avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate Luana_Coseru

Activitate Luana_Coseru

multumesc
Ce inseamna "Solutie: Respinge cererea ca lipsită de interes. : in cazul investirii cu formula executorie a unui contract de imprumutu?
Răspuns la discuția Executare silita
Nu exista asigurare tip casco ,si nici asigurare a creditului. Imprumutul a fost luat de la o c.a.r.
Ce se intampla in cazul in care ,masina pusa gaj pt un imprumut ,nu mai poate fi scoasa la licitatie in vederea recuperarii creantei, deoarece ,in urma unui accident rutier, a fost avariata ?
Ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa aderi la functia de presedinte ,al unei case de ajutor reciproc?
Răspuns la discuția contract perioada determinata
multumesc.
Lucrez la o firma unde mi s-a facut contract de munca pe perioada determinata de 3 luni . Intrebarea mea este ,daca la sfarsitul acestor 3 luni ei nu imi mai prelungesc contractul ,trebuie sa mai stau si 14 zile in preaviz ?sau incetez raporturile de munca imediat ce expira cele 3 luni?
Răspuns la discuția Penalitati de intarziere
Am gasit urmatoarele:
"Clauza penală prin care se stabileşte obligaţia restituirii la scadenţă a sumei împrumutate sub sancţiunea penalităţilor de întârziere, pe lângă dobânda contractuală convenită sau pe lângă dobânda legală, contravine prevederilor legii.
Obligatorie, potrivit art. 329 alin. 3 din Codul de procedură civilă."
Credeti ca o casa de ajutor reciproc poate pretinde pe langa dobanda si penalitati de intarziere,daca acestea din urma sunt stipulate in contract?
Răspuns la discuția Dobanzi si penalizari f mari!
Si care sunt autoritatile competente?