avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate Ionelav33

Activitate Ionelav33

Răspuns la discuția Masina pe firma
Multumesc pentru raspuns.
Masina este autoturism, si in contractul de comodat se specifica ca reparatile de intretinere si functionare ale autot. imi revin.Dupa cum spuneam, eu prestez servicii ptr. alta firma, iar in contractul meu cu ei se specifica ca firma mea se obliga la transportul materialelor de la si catre beneficiar. Deci in aceste condistii pot sa ma scad cu cheltuielile 100% sau nu?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Discuție Masina pe firma
Buna ziua,
Am o masina care prin contract de comodat am ''inregistrat-o'' pe firma.
Intrebarea mea este cum pot sa decontez combustibilul, mentionand ca sunt firma de prestari servici (aduc si livrez marfa la beneficiar cnf. contractului) si daca pot inlocuii piesele defecte din contul firmei ( de ex. mi s-a stricat elecromotorul, si am cumparat altul)
Multumesc.
Răspuns la discuția facturi emise
Multumesc pentru raspuns,
In contract se mentioneaza penalizari de 0.15% , si dupa 3 abateri consecutive de la respectarea contractului, se poate cere rezilierea contractului.
Discuție facturi emise
Buna ziua,
Am o firma de prestari servicii, in contractul cu firma pentru care lucrez se specifica ca plata serviciilor efectuate de mine se efectuaza in termen de 30 zile,
problema ca plata mi se face si dupa 60 de zile uneori si nu prea am ce face in aceasta priviinta.
Intrebarea mea este:
Daca eu reziliez contractul pe acest motiv, adica ca nu mi se efectueaza plata la termenul stabilit, facturiile emise de mine pentru serviciile efectuate mi se mai platesc?( am 23 de facturi emise si neincasate)
Ei sunt obligati sa plateasca o factura odata ce au stampilato si semnato sau nu?

Multumesc pentru raspunsuri.