avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate faradelege

Activitate faradelege

Ce fel de acte am nevoie pt a inscrie un motocultor la primarie?
conducta aprovizioneaza cu saramura o societate cu capital privat
l am citit dar acest caiet de sarcini e intocmit pe baza unui normativ care prevede anumite reguli Aceste normative nu le cunoastem si se face totul dupa bunul plac se blocheaza drumul public accesul in proprietatile private nesemnalizarea gropilorsi sa nu mai vorbim de galagie Logic noi ca contribuabili nu trebuie sa suportam galagia si deranjul provocat de aceste utilaje pt o investitie privata nemai punând riscul la care expunem solul in cazul unei avarii?
si care ar fi aceastea sau nu santeti in tema si ce prevad aceste avize ce trebuie sa se respecte
deci aceasta conducta traverseaza tot satul cu deranj cu tot
ce fel de autorizatii are nevoie pt a putea traversa pe axul drumului o conducta de saramura
pe ce criterii se acorda tichetele cu alimente
Răspuns la discuția Pensia de CAP
buna ziua
revin ca sa mai cer un sfat
am scos adeverinta cu ani in care am efectuat norme la cap
mama prezentat la sediul judetean de oensii bacau si mi sa zis ca anul 1990 nu se ia in considerare invocand diferite motive ei raspunzandu mi evaziv precum ca programul nu ia in acdest calcul acest an intrucat cap a fost desfintat in 1989
eu am facut extras cu toate normele efectuate in 1990 cu listele de plata in bani cuvenite cooperatorilorunde e specificata cota pt casa de pensii care a fost platita si totusi nici nu sa uitat la acel document
ce ma sfatuiti unde sa mai apelez intrucat daca mi sar lua in calcul acest an as putea beneficia de pensie de agricultor

buna ziua
revin ca sa mai cer un sfat
am scos adeverinta cu ani in care am efectuat norme la cap
mama prezentat la sediul judetean de oensii bacau si mi sa zis ca anul 1990 nu se ia in considerare invocand diferite motive ei raspunzandu mi evaziv precum ca programul nu ia in acdest calcul acest an intrucat cap a fost desfintat in 1989
eu am facut extras cu toate normele efectuate in 1990 cu listele de plata in bani cuvenite cooperatorilorunde e specificata cota pt casa de pensii care a fost platita si totusi nici nu sa uitat la acel document
ce ma sfatuiti unde sa mai apelez intrucat daca mi sar lua in calcul acest an as putea beneficia de pensie de agricultor

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
punctajul mediu anual este 1, 06649 data primiri restantelor este de 15 07 2013