avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ACORDAREA DE AJUTOARE IN ALIMENTE DE LA UNIUNEA ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ACORDAREA DE AJUTOARE IN ALIMENTE DE LA UNIUNEA EUROPEANA

pe ce criterii se acorda tichetele cu alimente
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:31, 8 Noiembrie 2014
Beneficiarii trebuie sa se incadreze intr-una dintre categoriile
- a celor care primesc alocatie pentru sustinerea familiei.
– familiile si persoanele singure carora le este stabilit dreptul la un venit minim garantat;
– somerii care primesc o indemnizatie lunara de pana la 400 de lei, precum si cei care nu mai primesc aceasta indemnizatie;
– pensionarii sistemului public de pensii cu o pensie de sub 400 lei/luna;
– pensionarii sistemului public de pensii beneficiari ai indemnizatiei sociale, al caror venit se afla sub 400 lei/luna;
– persoanele cu handicap grav si accentuat, neinstitutionalizate, adulti si copii;
– persoanele beneficiare ale prevederilor Legii nr. 49/1991 privind acordarea de indemnizatii si sporuri invalizilor, veteranilor si vaduvelor de razboi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare alimentare jole jole in legatura cu difuzarea ajutoarelor alimentare UE,stiu ca este un barem pentru a primi aceste ajutoare,pa langa cateva categorii de persoane care pot ... (vezi toată discuția)
Beneficiere ajutor alimente si indemnizatie somaj simoda simoda Buna ziua! Din 2010 nu mai lucrez niciunde, dar din 2012 sunt administrator cu sotul meu pe o firma, mai précis un bar. Daca sunt administrator de firma, pot ... (vezi toată discuția)
Beneficii pentru pensionari Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Tatal meu are pensie pentru limita de virsta in valoare de 1400 roni iar mama a fost si este casnica si nu are nici un fel de pensie sau alte ... (vezi toată discuția)