avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters258055

Activitate ContSters258055

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta: o persoana fizica, care a obtinut de la ANRP un titlu de despagubire in baza Legii nr.247/2005,in calitate de cesionar al unor titluri de valoare nominala (Legii nr.10/2001), trebuie sa depuna Declaratia 200 si sa plateasca impozitul aferent ptr. transele de despagubiri incasate conform prevederilor Legii nr.165/2013 ?

Mentionez ca plata primei transe a fost efectuata in baza Legii nr.165/2013. Emiterea titlului s-a facut in baza legii nr.247/2005 (nu au fost acordate si nici valorificate puncte), iar in baza legii nr.165/2013 s-a facut doar plata.

Va multumesc!
O persoana fizica, care a obtinut de la ANRP un titlu de despagubire in baza Legii nr.247/2005,in calitate de cesionar al unor titluri de valoare nominala (Legii nr.10/2001), trebuie sa depuna Declaratia 200 si sa plateasca impozitul aferent
ptr. transele de despagubiri incasate conform prevederilor Legii nr.165/2013 ?
Răspuns la discuția Profesia de judecator
Multumesc mult pentru raspuns! Am citit si conditiile de pe site-ul CSM cu privire la conditii, dar ma gandeam ca mai sunt si alte verificari facute la admiterea in INM cu privire la rude.
Buna ziua,

Sunt student al Facultatii de Drept si am o nelamurire cu privire la conditiile legale care imi permit sa candidez dupa absolvire pentru statutul de judecator. Legea imi permite acest drept daca fratele meu a primit ca pedeapsa inchisoare cu executare pentru furt in Franta anul acesta?

Va multumesc!